Filmrecension: ” Mary Poppins”, regissör: Bob Marshall/ Recension av: Marika Frykholm


Jag har sett en jättebra film som heter: ” Mary Poppins returns”= Mary Poppins återkomst skulle det väl bli översatt till svenska., i regi av: Bob Marshall.

Sagan om Mary Poppins handlar om den magiskt utövande barnflickan, Mary Poppins som kommer flygande med sin talande papegoja och resväska till barnen Bucks i London. Från början är det pappan i den nya filmen och hans syter, som i den nya uppföljaren nu är faster till den nya generationen Bucks barn.

De tre syskonen Bucks mor, Mrs. Bucks ar dött året innan filmens handling tar sin början och deras faster är ofta hemma hos dom och ställer upp för dom. Pappa Bucks har grava ekonomiska problem då hans hus,  syskonen Bucks och deras pappas älskade hus står inför överhängande hot om försäljning om inte pappa Bucks innan den kommande fredagen har lyckats få ordning på familjens haltande ekonomiska situation. Men pappa Bucks jobbar som kassör på en stor bank i London som ägs av systersonen till den föredetta bankiren, Mr. Ståhl som tvingats lämna över sin post som bankägare till sin odräglige och smått olagliga nephew som verkligen gör allt för att förstöra för pappa Bucks affärer.

Mary Poppins den magiskt kunniga barnflickan tar den nya generationen de tre syskonen Bucks med storm och tillsammans med henne så vimlar filmen, ” Mary Poppins returns” av magiska och fantastiska äventyr, det ena mera spännande och äventyrligt och magiskt än det andra.

Jag tycker att, filmen, ” Mary Poppins returns”, som är uppföljaren till boken; ” Mary Poppins, den engelska romanen, var jättebra och vill varmt rekommendera alla att se den! Den går att hyra på hyrfilm på telia.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s