Ungdomsserie recension: Eagles/ Regissör: Amanda Adolfsson/ Recension: Marika Frykholm


Jag har precis sett den nya ungdomsserien på svt, ” Eagles”,  av eregissör: Amanda Adolfsson.

Den nya ungdomsserien, ” Eagles”, på svt handlar om om en kille , som kommer inflyttande till Oskarshamn med sina föräldrar, vars vars far är en välkänd fördetta ischockeyspelare, och som ska börja i detsamma ishockeylaget hans pappa som heter Kroon i efternamn en gång spelade i.

Familjen Kroon har precis flyttat tillbaka till Oskarshamn från USA där han träffade sin blivande fru, syskonen Felicia som är något av en värstngsbrud,, och hennes bror den lovande ishockeyspelarens .vars mamma som är  svenska och som han hade en tv- show tillsammans med för många år sedan.

Den snygga, populära och omsvärmade värstingsflickan, Felicia,börjar så smått att ragga på Ludde, en lovande ishockeytalang i sin brors ishockeylaget.

Till en början mest för att reta upp sin far, som heter Kroon i efternamn, men Felicia blir alltmer kär i Ludde och deras förhållande djupnar tills Ludde på en Halloween- fest börjar strula med Felicias bästa kompis, den begåvade mörka sångerskan.

Felicia har ett drogmissbruk bakom sig från sitt liv då familjen bodde i USA och den ende hon har berättat om sina drogproblem för är pojkvännen och ishockeyspelaren Ludde. Men plötsligt vet hela staden om hennes drogproblem. Hur kan det komma sig? Felicia gör den ohyggliga upptäckten att det är hennes egen pappa som ligger bakom ryktesspridningen i Oskarshamn om sin dotters drogmissbruk.

Jag tycker att den nya ungdomsserien, ” Eagles”, av regissören: Amanda Adolfsson är en jättebra, oerhört sorglig och samtidigt mycket tänkvärd ny ungdiomsserie. ”Eagles” belyser  på ett mästerligt sätt sådana  problem som unga människor kan stöta på vad gäller svårigheter med att finna vänskap, och kärlek och att hitta sig själv bland de mängder av problem som kan dyka upp då man är ung. och  inte har lärt sig att stå på egna ben ännu  Jag vill varmt rekommendera alla att se ” Eagles”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s