Glad


en dag som är trött. En dag som man vill sova på egentligen. Men pressen med matten och premiären på lördag den 18 maj. Det är buskis jag ska spela, lite som Stefan och Christer men i det här faller är det regissören själv som har skrivit manuset och även regisserar det. Den är lite speciell och förbaskat rolig. det är knappt så det inte går att hålla sig för skratt bakom scenen, men det måste vi.

Den handla om två bönder som bedriver tjuvskytte och har massa brännvin som dom försöker gömma undan för länsman (polisen) så han inte ska hitta alla grejer. Jag som spelar piga hittar på att dom ska klä ut sig till kvinnor så dom ska kunna undvika länsman. Man får skratta rejält men det slutar bra ändå. Det här blir den sista uppsättningen jag är med på, sen ska jag ta paus från teater spelandet ett tag.

Jag ska baka bulla till alla föreställningar, och dom blir så goda så det är nästan så det inte finns några kvar, för alla tycker att det är så goda. och jag håller med, dom är goda. Jag lämnade över en påse med bullar till pappa, han älskar mina bullar.

och det är så härligt nu när grillsäsongen är igång. Jag har köpt en klotgrill och den funkar hur bra som helst. jag brukar köpa vanlig korv och även korv med ost och bacon. Är inte så förtjust i att grilla kött även om det med är gått. Och spett med olika saker på är också gott.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s