livets jobbiga stunder


Jag lever med mer eller mindre daglig panik eller ångest. Det är så jobbigt men det verkar inte gå att göra något åt. och vart det kommer ifrån det vet jag inte. Och jag verkar inte kunna hantera det heller. Men jag börjar fråga mig om jag orkar med allt det här? för vad jag gjort för att förtjäna att må så här…..eller vart har jag missat, vart gick kommunikationen fel, hur kan jag vända den här trenden?

det är många frågor som står på spel. Och det är på tiden att jag hittar en strategi för hur jag ska komma ur det här. Ibland brukar jag undra hur det kändes när jag inte hade panik och ångest, jag har nästan glömt hur det känns. Det har varit många år jag har varit fri från den här skiten. Men nu har det kommit igen och jag bara undrar varför?

Och varför måste just mitt liv vara så här? Det är många frågor man vill ha svar på för min del, åtminstone dom frågor som handlar om paniken och ångesten. Men jag vill slippa det här. helst för evigt. Men samtidigt kan jag inte låta bli att undra hur resten av mitt liv kommer se ut, bara för att skriva om något annat.

jag har det jag behöver i dag. Men det finns saker jag saknar ändå, Men är ändå glad för det jag har.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s