trött och snurrig


Dagen som är trött och snurrig.  dagen då jag har ont, nästan över allt. dock har jag ont ofta och läkaren vet inte vad det är för fel på mig. Jag borde kanske ställa egna diagnoser. Då slipper man gå till läkaren. Eller så öppnar jag en egen läkarmottagning, vem vet hur det kommer sluta…..Men det kan ju aldrig veta.

men nu får vi ju sova en timme mindre, och det känner jag av. Så otroligt jobbigt, och sen tycker jag att tiden går för fort nu. Det är nog bara vad man känner.. men jag är en sån som lätt känner av om man får en timme mer eller mindre. Men å andra sidan så vänjer man sig. Och till slut tänker man inte på det alls.

tiden kommer och tiden går, men livet det består…..eller inte. Snart ska jag på dop. Det va länge sedan jag va på dop. Det ska bli kul. Jag blandar väldigt iden den här bloggen, det finns ingen röd tråd i vissa inlägg. Men det gör ju inget, för det är ju jag som väljer själv va det ska  i min blogg.

jag tänker även på hen, hen som är speciell bara för mig. saknar hen när jag inte är där. och älskar hen när jag är där. Men jag tror att det blir ett kort inlägg den här gången. jag orkar inte skriva mer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s